Gallerij

Oud ijzer en metalen handel Apeldoorn

Oud ijzer en metalen handel in Apeldoorn

Welkom op onze oud ijzer en metalen inname locatie in Apeldoorn. Wij beschikken over twee weegschalen, een grote en een kleine. De grote is bestemd voor voornamelijk grote partijen oud ijzer en metalen. Onze oud ijzer locatie in Apeldoorn is 3800m2.

Oud ijzer en metalen Apeldoorn

Oud ijzer stapel op onze locatie in Apeldoorn

Op de foto hiernaast ziet u de stapel oud ijzer. Op onze locatie hebben wij diverse vakken om verschillende materialen te scheiden. De hoogte van de stapels varieert per week. Met behulp van onze kraan stapelen wij dit elke dag verder op zodat er meer ingezameld kan worden. Zo komt het wel eens voor dat we wel een stapel van meer dan 5 meter hebben.

Bovenloop kraan verwijdert uit loods

Bovenloop kraan verwijderen uit loods

Wist u dat u ons ook kunt contacten voor het ophalen van grote objecten oud ijzer? Hier links ziet u de sloop van een bovenloop kraan. Deze hebben wij op aanvraag verwijdert uit een loods van een klant. In samenwerking met onze buren Kisjes Transport is de zware bovenloopkraan losgekoppeld en als oud ijzer afgevoerd.

Vrachtwagen Jakiro Apeldoorn

Wagenpark Jakiro

Wij beschikken over twee vrachtwagens waarmee wij containers op locatie kunnen plaatsen en afhalen. Eén van deze vrachtwagens beschikt over een kraan. Zo kunnen wij ter plekke het oud ijzer inladen en afvoeren naar onze recycling locatie.