Over ons

Jakiro Metaal Recycling is een bedrijf gespecialiseerd in de recycling en verwerking van oud ijzer en metalen. U kunt zowel als bedrijf en als particulier dagelijks uw metaalafval aanleveren bij ons op de werf in Apeldoorn. Bekijk hier welke materialen wij innemen.

Wij betalen een goede marktconforme vergoeding voor uw oud ijzer en oud metaal. Oud ijzer en metaal prijzen zijn afhankelijk van dagkoersen. Voor actuele prijzen van de verschillende materialen kunt u ons altijd bellen.

Onze weegbruggen

Voor het afwegen beschikken wij over een geijkte weegbrug van 18 meter lang waarmee we auto’s, aanhangers en vrachtwagens kunnen wegen (tot 70.000 Kg). Voor de kleinere hoeveelheden hebben we een geijkte plateau weger (tot 8.000 Kg).

Oud ijzer container op locatie

Heeft u een grotere partij, dan bestaat er bij ons de mogelijkheid tot het plaatsen van containers. Wij hebben verschillende formaten beschikbaar. Mocht u op locatie materiaal hebben wat u niet weg krijgt, ook daar kunnen wij mee helpen. Samen met u zullen we passende oplossingen bedenken die passen bij uw bedrijf.

Vernietiging materiaal

Heeft u materiaal wat vernietigd moet worden? Ook hiervoor kunt u bij ons terecht. Verschillende overheidsinstanties komen bij ons voor de vernietiging van het materiaal.
Het wordt vernietigd waar u bij staat en/of we overhandigen een vernietigingscertificaat met foto’s.